Over ons en natuurlijke producten • Uw schoonheidssalon in ‘s-Hertogenbosch

Schoonheidssalon Green Leaf?

Ellen Pietersen (1969) is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze volgde tevens opleidingen op het gebied van Reiki, Mindfulness, NLP en persoonlijke coaching. Haar kennis, enthousiasme en empathische vermogen zet zij in voor persoonlijke en ontspannen behandelingen op basis van natuurlijke producten.

schoonheidssalon schoonheidsspecialiste natuurlijk goedkoop den bosch 's-Hertogenbosch

Wat maakt Green Leaf speciaal?

Het is mijn wens om u te laten stralen. Middels persoonlijke aandacht en waardering voor het goede en met respectvolle erkenning van wat nodig of gewenst is. Dat klinkt logisch en voor de hand liggend, maar in mijn schoonheidssalon kunt u ervaren wat persoonlijke aandacht eigenlijk betekent.

Green Leaf is Engels voor groen blaadje. Een groen blaadje staat symbool voor jeugdigheid. Dat gaat enerzijds over er jong uitzien en anderzijds over je jong voelen en dat uitstralen. Het symboliseert ook het leven, de natuur, positiviteit en duurzaamheid. De productlijnen waarmee wordt gewerkt, sluiten perfect aan bij mijn “groene blik” op well-being.

Natuurlijke producten

schoonheidssalon schoonheidsspecialiste natuurlijk goedkoop den bosch 's-Hertogenbosch

Bij de Basisbehandeling (m.n. voor de jeugdige huid) en bij de behandeling voor mannen wordt gebruik gemaakt van de producten van Puurr. Er is steeds meer vraag naar producten op een zo natuurlijk mogelijke basis, aangezien deze verantwoord zijn en uiteindelijk ook de beste resultaten leveren. Aan deze producten hangt echter vaak een hoog prijskaartje. Puurr bied kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke producten voor een schappelijke prijs. Alle producten zijn vrij van minerale oliën en parabenen. Puurr producten zijn niet op dieren getest.

schoonheidssalon schoonheidsspecialiste natuurlijk goedkoop den bosch 's-Hertogenbosch

100% troepvrij!

Alles wat van planten afkomstig is noemen we natuurlijk. De producten van Loveli bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen parabenen, phenoxyethanol, siliconen, aluminium, nano, SLS of SLES, palmolie, PEG’s, synthetische parfums/kleurstoffen, microplastics of dierlijke producten.  De fabricage van Loveli-producten vindt plaats in Nederland bij een Eco-gecertificeerd bedrijf.

schoonheidssalon schoonheidsspecialiste natuurlijk goedkoop den bosch 's-Hertogenbosch

L’Oyé cosmetics – Diervriendelijk

De L’Oyé Semi permanent Makeup Stylo blijft tot 24 uur perfect zitten en onderscheidt zich door de sneldrogende hypoallergene inktformule. Deze Stylo is 100% op waterbasis, vrij van parabenen, alcohol, dierlijke pigmenten en oliën en is eenvoudig te verwijderen met een milde reiniger.

De Longlasting Makeup Crayon is dermatologisch en opthalmologisch getest en is vrij van parabenen en parfum. De Crayon brengt fijn aan, laat zich gemakkelijk blenden en blijft de gehele dag perfect zitten.

schoonheidssalon schoonheidsspecialiste natuurlijk goedkoop den bosch 's-Hertogenbosch

Wilt u simpel een on-line reservering maken?

Contact informatie

Telefoon / WhatsApp

06 2427 4541

Adres

Maassingel 61

5215 GD, 's-Hertogenbosch

Bedrijfsinformatie

Kamer van Koophandel

671 130 36

IBAN

MT96STBA191160002000 50407454367

Openingstijden

Maandag   09:00-13:00 / 19:00-21:00

Dinsdag   13:00-15:00

Woensdag   09:00-13:00 / 19:00-21:00

Donderdag   13:00-15:00

Vrijdag   09:00-13:00

Social networks

Wilt u informatie ontvangen over events, acties en meer? Deel deze site dan met uw vrienden.

Natuurlijk

Je moet 3 jaar leren om schoonheidsspecialiste te worden en schoonheidssalon dan moet je regelmatig een cursus volgen om alle nieuwe dingen te leren die weer ontdekt zijn en schoonheidssalon weer beter zijn. Natuurlijk.

Wat is een schoonheidsspecialiste en wat doet die?

  • Een schoonheidssalon is iemand (meestal een vrouw) die een specialist is in het kijken naar de huid en dan vooral in het gezicht en in de hals (nek).
  • Ze zorgt voor een gezonde en een schone huid.
  • Ze geeft massage’s waardoor de huid actief blijft ( goede doorbloeding) en schoonheidssalon ze zorgt ervoor dat er minder snel plooien in je huid komen( door de huid te reinigen).
  • Plooien zijn de rimpels die je ziet in het gezicht en de hals (nek).
  • Een schoonheidssalon schoonheidsspecialiste kan een minder mooie huid niet mooi maken maar wel gezond.
  • Het reinigen doet ze door bijvoorbeeld de huid te wassen met een speciale zeep en door de huid te stomen met een stoomapparaat.
  • De rest doet de schoonheidsspecialiste met haar handen, en dan vooral met haar vingertoppen (sommige schoonheidsspecialiste’s werken meer met apparaten dan met hun handen en vingertoppen).
  • Ze doet een huid-peeling en dat betekent dat ze de dode huidcellen weghaalt met een speciale scrub- crème.
  • In die crème zitten een soort zandkorreltjes die de dode huiscellen eraf schuren waardoor de huid weer mooi en zacht wordt.
  • Ook epileert ze de wenkbrauwen zodat ze weer mooi smal en gelijk zijn.(Epileren betekent dat ze de haartjes weghaalt met een epileertang of een speciaal pincet).

Wij zijn Corona ready, maar waar moet u zelf rekening mee houden?

Holler Box